voedingsmiddelen

Ook voor de voedingsindustrie kunnen wij u van dienst zijn!

Hygiëne staat in de voedingsindustrie centraal. Met een adiabatisch koelsysteem bent u verzekerd van een optimale hygiëne in de fabriek.

De interne warmtebelasting van de productiehal is vaak hoog. Dit heeft een negatief effect op het comfort en welzijn van de medewerkers. Daarom zijn koeling en optimale ventilatie erg belangrijk. Bij adiabatische koeling wordt er verse gefilterde buitenlucht gebruikt. De continue ventilatie zorgt ervoor dat een volledige luchtuitwisseling meerdere keren per uur kan plaatsvinden.

Wij zorgen voor de beste werkomgeving voor uw medewerkers

Adiabatische koeling werkt op basis van tweetraps indirect/directe koeling. Zo worden de temperatuur en luchtvochtigheid perfect in balans gebracht. Er wordt verse en koele lucht gecreëerd wat zorgt voor comfort en welzijn voor uw werknemers. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd.

Zowel in de winter als in het voorjaar profiteert u van de voordelen van het adiabatische koelsysteem. Zo heeft u altijd het perfecte klimaat in de werkomgeving. Het systeem kan op alle soorten bedrijven binnen de metaalindustrie toegepast worden.

Optimale hygiëne in de fabriek

Comfort

Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Goede ventilatie

De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

Luchtvochtigheid

Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We helpen u graag verder met eventuele vragen of opmerkingen.