Verpakkingen

Ook voor de verpakkingsindustrie kunnen wij u van dienst zijn!

Binnen een productiehal heeft u te maken met hoge interne warmtebelastingen. Blootstelling aan stof kan het comfort en welzijn van werknemers negatief beïnvloeden.

Ook zullen de machines door deze omstandigheden worden beïnvloed. Daarom is effectieve koeling en optimale ventilatie essentieel voor uw bedrijf. Bij adiabatische koeling wordt er verse gefilterde buitenlucht gebruikt. De continue ventilatie zorgt ervoor dat een volledige luchtuitwisseling meerdere keren per uur kan plaatsvinden.

Wij zorgen voor de beste werkomgeving voor uw medewerkers

Adiabatische koeling werkt op basis van tweetraps indirect/directe koeling. Zo worden de temperatuur en luchtvochtigheid perfect in balans gebracht. Er wordt verse en koele lucht gecreëerd wat zorgt voor comfort en welzijn voor uw werknemers. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd.

Het systeem kan op alle soorten bedrijven toegepast worden. Zowel in de winter als in het voorjaar profiteert u van de voordelen van het adiabatische koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd het perfecte klimaat in uw werkomgeving heeft.

Verwerk stof en warmte in een productiehal

Comfort

Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Goede ventilatie

De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

Luchtvochtigheid

Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We helpen u graag verder met eventuele vragen of opmerkingen.