Maatwerk ventilatie

100% verse buitenlucht met hybride koeling van Addi-Cool

top-image

Maatwerk ventilatie

Is het niet mogelijk een standaard unit uit de compacte of modulaire lijn te selecteren dan hebben wij de mogelijkheid om elke gewenste configuratie samen te stellen. Addi-cool beschikt over diverse mogelijkheden en over een eigen productie.

Denk hierbij aan speciale toepassingen voor bijvoorbeeld Datacenters waarbij afwijkende eisen worden gesteld met betrekking tot koeling. Ook specifieke filtersystemen worden door ons in overleg met de opdrachtgever ontworpen en gefabriceerd.

Of het nu gaat om koeling, natuurlijke ventilatie, verwarming, warmteterugwinning, filtering, afzuiging, bevochtiging of ontvochtiging, voor alle ongewenste luchttechnische omstandigheden die zich voordoen tijdens uw productieproces wordt een specifieke oplossing geadviseerd.

Neem contact met ons op, zodat wij u over alle mogelijkheden kunnen informeren.

Voordelen van de ADCO ventilatiekast:

zonnetjeKoelen met het verdampen van water geeft een enorme energie-besparing tot wel 80% ten opzichte van compressor koeling.

zonnetje Alle seizoenen altijd 100% verse buitenlucht naar binnen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

zonnetje Hogere koelcapaciteit bij hogere buitentemperatuur en veel zonbelasting.

zonnetje Géén STEK-eisen nodig, werkt alleen op water.

zonnetje Géén legionella risico, werken met een indirecte verdampingskoeler, water en inblaaslucht zijn gescheiden van elkaar.

Nadelen van de
ADCO ventilatiekast:

zonnetje Het is géén compressor koeler, want bij een hoog vochtgehalte in de buitenlucht gaat de koelcapaciteit wat naar beneden, maar dit is weer te compenseren met nachtventilatie.

Toepassings-mogelijkheden:

zonnetje Grote ruimtes waar compressor koeling te duur is. Bijvoorbeeld: meubelzaken, fitnessruimtes, productiehallen, showrooms, enz.

zonnetje Als voorschakelkast voor een bestaande kast door reductie van het energieverbruik van de koelcompressoren.

zonnetje Grote ruimtes met veel glasoppervlakte en veel zon instraling.