lbk voorkoelen

Voor een fijn werkklimaat!

In de winter kan de ventilatie van de luchtbehandelingskast voor voldoende koeling zorgen. Bij warm weer gebruikt de luchtbehandelingsunit warme buitenlucht om het gebouw te ventileren, zo wordt de binnentemperatuur oncomfortabel. Daarom helpen wij u graag verder met het upgraden van uw luchtbehandelingskast, zo wordt dit een effectief koelsysteem.

Luchtbehandelingskasten zijn uitgerust met traditionele airconditioners, verbruiken veel energie, vooral in termen van warmte. Bovendien is het in het algemeen moeilijk om effectief te koelen bij hoge temperaturen. Door middel van LBK voorkoelen kan de aanzuigtemperatuur aanzienlijk verlagen, waardoor de belasting op de mechanische koeling aanzienlijk wordt verminderd.

Wij zorgen voor de beste werkomgeving voor uw medewerkers

Adiabatische koeling werkt op basis van tweetraps indirect/directe koeling. Zo worden de temperatuur en luchtvochtigheid perfect in balans gebracht. Er wordt verse en koele lucht gecreëerd wat zorgt voor comfort en welzijn voor uw werknemers. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd.

Het systeem kan op alle soorten bedrijven toegepast worden. Zowel in de winter als in het voorjaar profiteert u van de voordelen van het adiabatische koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd het perfecte klimaat in uw werkomgeving heeft.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

Comfort

Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Goede ventilatie

De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

Luchtvochtigheid

Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We helpen u graag verder met eventuele vragen of opmerkingen.