Koeling voor voedingsmiddelenindustrie

Koeling voor voedingsmiddelenindustrie

Bij Addi-Cool BV beschikken we over de juiste koeltechnieken voor elke industrie, zo ook over de juiste koeling voor de voedingsmiddelenindustrie. Koelsystemen verlagen de temperatuur naar een optimaal level, maken uw omgeving schoner en zorgen voor een prettiger werkklimaat. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen werken en het eindproduct kwalitatief beter wordt. In ons uitgebreide assortiment aan verschillende koelsystemen vindt u altijd wel een koeling voor voedingsmiddelenindustrie die bij uw wensen en werkplek past.

De oplossing voor meerdere problemen

Tijdens de processen in de voedingsmiddelenindustrie komen er verschillende ongewenste stoffen vrij. Denk aan stof of vettige dampen bijvoorbeeld. Ook temperatuur is een veel voorkomend probleem binnen de voedingsmiddelenindustrie. De temperatuur loopt vaak hoog op door de productieprocessen, machines en de zon. Een hoge interne warmtebelasting zorgt dan voor een negatief effect op het comfort en welzijn van de medewerkers. Door het installeren van het juiste koelsysteem lossen wij graag deze problemen voor u op. Er kan dan schone lucht en een optimale luchttemperatuur gerealiseerd worden.

Optimale hygiëne

In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne erg belangrijk. De koeling voor voedingsmiddelenindustrie van Addi-Cool BV zorgt dan ook voor een optimale hygiëne. Doordat de systemen koelen met 100% vers gefilterde buitenlucht, worden deeltjes goed gefilterd en de lucht optimaal ververst. Daarnaast blijft de luchtvochtigheid op een goed niveau. Zou dit niet het geval zijn, dan wordt de kwaliteit van de voedingsmiddelen ook benadeeld. Het is daarom belangrijk voor zowel het welzijn van uw werknemers als de kwaliteit van de te verwerken voedingsmiddelen, om voor een goede koeling te zorgen.

Advies op maat op het gebied van koeling voor voedingsmiddelenindustrie?

Addi-Cool BV levert niet alleen de koeltechnieken, maar wij helpen u ook graag met het optimaliseren van het koelproces in uw werkomgeving en daarbij kosten te besparen. Dankzij de jarenlange ervaring van Addi-Cool BV op gebied van koelsystemen weten wij wat het beste bij u past. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project. Neem snel contact met ons op en wij geven u graag een advies op maat!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf