Koeling voor metaalindustrie

Koeling voor metaalindustrie

Bij Addi-cool BV bent u aan het juiste adres voor koeling voor metaalindustrie. Tijdens het verwerken van metaal komt er veel warmte, oliedamp, stoffen en giftige gassen vrij. Om te voorkomen dat dit negatieve invloed heeft op het comfort en welzijn van uw medewerkers, is koeling erg belangrijk. Door de juiste koeltechnieken wordt temperatuur en luchtvochtigheid in balans gebracht, waardoor het goede werkklimaat gecreëerd wordt.

Het juiste werkklimaat is essentieel

Koeling voor metaalindustrie is zowel in de winter als in het voorjaar voordeling voor het werkklimaat, waardoor de productiviteit en tevredenheid van medewerkers zal stijgen. Te hoge temperaturen, dus een te hoge interne warmtebelasting is een veel voorkomend probleem in de metaalindustrie. Te hoge temperaturen in uw werkomgeving, zorgt ervoor dat werken onmogelijk is en vaak ongezond. Ook machines lijden onder de aanslag van stof en vuil. Lijkt een schone en gezonde werkomgeving in de metaalsector voor u onmogelijk? Addi-cool BV bewijst u het tegendeel en biedt u de juiste oplossing op gebied van koelingen voor metaalindustrie. De medewerkers van Addi-cool BV beschikken over brede kennis en veel verschillende soorten koeltechnieken om voor elk probleem de oplossing te vinden.

Hoogwaardige kwaliteit en kostenefficiënt

Addi-cool BV is expert op gebied van koelingen voor de metaalindustrie. De koeling voor metaalindustrie zorgt voor een optimale ventilatie. Wij kennen alle eisen en mogelijkheden binnen de koeltechnieken. Door jarenlange ervaring kunnen wij u hoogwaardige kwaliteit verzekeren en dit doen wij te allen tijde kostenefficiënt. Energiezuinig en duurzaamheid zijn belangrijk onderwerpen, daarom staan deze ook bij ons centraal.

Advies op maat op het gebied van koeling voor metaalindustrie?

Er zijn veel verschillende koeltechnieken voor metaalindustrie. Addi-cool BV helpt u graag met het zoeken naar het geschikte koelsysteem en uiteindelijk het koelproces te optimaliseren. Elk bedrijf in de metaalindustrie is uniek, daarom leveren wij geen standaardoplossingen. Met onze ervaring en expertise en uw wensen, komen wij samen tot een haalbaar resultaat voor uw bedrijf!

Koeling voor metaalindustrie

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf