Koeling voor grafische industrie

Koeling voor grafische industrie

Werkt u in de grafische industrie, bijvoorbeeld in een uitgeverij of drukkerij? Een optimale ventilatie is dan van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van de werknemers. De koelsystemen van Addi-Cool BV verlagen de temperatuur naar een optimaal level, maken uw omgeving schoner en zorgen voor een prettiger werkklimaat. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers optimaal kunnen werken en het eindproduct kwalitatief beter wordt. Bij Addi-Cool BV vindt u altijd wel een koeling die bij uw wensen en werkplek past.

Zorg voor een goed en gezond binnenklimaat

Een te hoge temperatuur en dus een te hoge interne warmtebelasting is een veel voorkomend probleem binnen de grafische industrie. In deze industrie zorgen bepaalde productieprocessen voor extreme hitte – met name in de zomer – en vluchtige organische stoffen (VOS), zoals isopropylalcohol, inkten en reinigingsmiddelen. Dit kan een negatief effect hebben op het comfort, welzijn en de productiviteit van de werknemers. Kortom: het is van groot belang dat u investeert in een goede koeling voor grafische industrie. Door het installeren van het juiste koelsysteem lossen wij graag deze problemen voor u op.

De koeling voor de verpakkingsindustrie van Addi-Cool BV zorgt voor een optimale ventilatie doordat de systemen koelen met 100% vers gefilterde buitenlucht. Hierdoor worden de deeltjes goed gefilterd en de lucht optimaal ververst. Daarnaast blijft de luchtvochtigheid op een goed niveau. Dit gebeurt meerdere keren per uur, waardoor de ruimte continue geventileerd wordt. Deze manier van verkoeling zorgt ervoor dat de luchttemperatuur tot wel 8 graden omlaag gebracht kan worden!

Advies op maat op het gebied van koeling voor grafische industrie?

Addi-Cool BV levert niet alleen de koeltechnieken, maar wij helpen u ook graag met het optimaliseren van het koelproces in uw werkomgeving en daarbij kosten te besparen. Dankzij de jarenlange ervaring van Addi-Cool BV op gebied van koelsystemen weten wij wat het beste bij u past. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project. Neem snel contact met ons op en wij geven u graag een advies op maat!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf