Kantoor ventilatie

100% verse buitenlucht met hybride koeling van Addi-Cool

top-image

Kantoor ventilatie

Een goede ventilatie verhoogt de arbeidsproductiviteit in kantoren, zeker in combinatie met een aangename temperatuur. De huidige generatie systemen verzorgt niet alleen de koeling van kantoren, maar ook de (bij)verwarming, luchtreiniging, vochtregulatie en ventilatie.

Van eenvoudige ventilatie in een enkel kantoor tot uitgebreide klimaatsystemen voor een heel kantoorgebouw. Een comfortabel binnenklimaat, waarbij de installatie fluisterstil is, de temperatuur per ruimte regelbaar en de luchtstromen gecontroleerd worden.

De grote verscheidenheid aan kantoren vereist een advies op maat. Onze adviseurs van Addi-cool komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend te beoordelen wat voor uw situatie de beste oplossing is qua ventilatie en klimaatbeheersing.

Voordelen van de ADCO ventilatiekast:

zonnetjeKoelen met het verdampen van water geeft een enorme energie-besparing tot wel 80% ten opzichte van compressor koeling.

zonnetje Alle seizoenen altijd 100% verse buitenlucht naar binnen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

zonnetje Hogere koelcapaciteit bij hogere buitentemperatuur en veel zonbelasting.

zonnetje Géén STEK-eisen nodig, werkt alleen op water.

zonnetje Géén legionella risico, werken met een indirecte verdampingskoeler, water en inblaaslucht zijn gescheiden van elkaar.

Nadelen van de
ADCO ventilatiekast:

zonnetje Het is géén compressor koeler, want bij een hoog vochtgehalte in de buitenlucht gaat de koelcapaciteit wat naar beneden, maar dit is weer te compenseren met nachtventilatie.

Toepassings-mogelijkheden:

zonnetje Grote ruimtes waar compressor koeling te duur is. Bijvoorbeeld: meubelzaken, fitnessruimtes, productiehallen, showrooms, enz.

zonnetje Als voorschakelkast voor een bestaande kast door reductie van het energieverbruik van de koelcompressoren.

zonnetje Grote ruimtes met veel glasoppervlakte en veel zon instraling.