Industriële ventilatie

Industriële ventilatie

Schone en verse lucht is niet vanzelfsprekend in de industrie. Doordat er vaak vele machines op volle toeren draaien, komt er veel warmte en soms ook hinderlijke dampen vrij. Dit kan een negatief effect hebben op het welzijn van de werknemers, en dus het complete productieproces. Daarom is industriële ventilatie van groot belang. Bij Addi-Cool BV bent u dan ook aan het juiste adres voor het juiste ventilatiesysteem voor uw grote ruimte in de industrie.

Hoe gaat industriële ventilatie van Addi-Cool BV in zijn werk?

Slechte ventilatie en minimale luchtverversing zijn ontzettend slecht voor de gezondheid, zeker in industrieën als de metaalindustrie, grafische industrie en de kunststofindustrie. De industriële ventilatie van Addi-Cool BV zorgt ervoor dat de gevaarlijke stoffen geen kans meer maken en er een gezond werkklimaat wordt gecreëerd. Bij industriële ventilatiesystemen is natuurlijke ventilatie de meest elementaire vorm van ventileren. Met onze ventilatiesystemen wordt er een hoop energie bespaard (tot wel 90%) en daarnaast kennen ze een lange levensduur met geringe kans op storing. Hierdoor kan het systeem lekker lang mee, wat het dus tot een ontzettend duurzaam industrieel ventilatiesysteem maakt. Het is dus zowel efficiënt voor de ventilatie als voor de portemonnee!

In de zomer wordt er gewerkt volgens het verdringingsprincipe. Een koude luchtlaag wordt ingebracht en er wordt gebruik gemaakt van de warme luchtlaag boven in de ruimte. Ramen en duren kunnen openblijven, omdat er een lichte overdruk is. Hierdoor kan er geen warme lucht naar binnen stromen. In de winter wordt er gewerkt met retourlucht uit de ruimte. De warme lucht wordt gebruikt om buitenlucht mee op te warmen met een rendement van 90%. In het tussenseizoen, de lente en de herfst, wordt er gebruik gemaakt van een modulerende kleppensectie om de inblaastemperatuur te regelen.

Advies op maat op het gebied van industriële ventilatie?

Met de industriële ventilatie van Addi-Cool BV zorgt u voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Met de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers, hebben wij de juiste oplossing voor uw fabriek. Wij weten welk ventilatiesysteem geschikt is en het beste bij u past, daarom geven wij u graag advies op maat. Neem snel contact met ons op en start vandaag nog met industriële ventilatie!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf