Industrie ventilatie

Industrie ventilatie

Schone en verse lucht is niet vanzelfsprekend in de industrie, daarom is industrie ventilatie van groot belang. Bij het ventileren in de industrie, gaat het vaak om grote ruimtes. Bij Addi-cool BV bent u ook aan het juiste adres voor het juiste ventilatiesysteem voor uw grote ruimte. Voorkom gezondheidsklachten door de energiezuinige industrie ventilatie van Addi-cool BV.

Kenmerken van natuurlijke industriële ventilatie

Slechte ventilatie en geen luchtverversing is slecht voor de gezondheid. Industrie ventilatie zorgt ervoor dat de gevaarlijke stoffen geen kans meer maken en er een gezond werkklimaat gecreëerd wordt. Bij industriële ventilatiesystemen is natuurlijke ventilatie de meest elementaire vorm van ventileren. Kenmerken van natuurlijke ventilatie is energie besparen, extra daglicht, lagere investering, langere levensduur, geruisloos, geringe kans op storing en weersafhankelijk.

Industrie ventilatie per seizoen

In de zomer wordt er gewerkt volgens het verdringingsprincipe. Een koude luchtlaag wordt ingebracht en er wordt gebruik gemaakt van de warme luchtlaag boven in de ruimte. Ramen en duren kunnen openblijven, omdat er een lichte overdruk is waardoor er geen warme lucht naar binnen kan stromen. In de winter wordt er gewerkt met retourlucht uit de ruimte. De warme lucht wordt gebruikt om buitenlucht mee op te warmen met een rendement van 90%. In het tussenseizoen, lente en de herfst, wordt er gebruik gemaakt van een modulerende kleppensectie om de inblaastemperatuur te regelen.

Advies op maat op het gebied van industrie ventilatie?

Zorg voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat met industrie ventilatie van Addi-cool BV. Met de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers, hebben wij de juiste oplossing voor uw fabriek. Wij weten welk ventilatiesysteem geschikt is en het beste bij u past, daarom geven wij u graag advies op maat. Neem snel contact met ons op en start vandaag nog met industriële ventilatie!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf