grafisch

Ook voor de grafische industrie kunnen wij u van dienst zijn!

In de grafische branche hebben bedrijven vaak te maken dat er stoffen, warmte en VOS (zoals isopropylalcohol, inkten en reinigingsmiddelen) vrijkomen.

Dit zorgt ervoor dat het comfort en welzijn van de medewerkers beïnvloed kan worden. Daarom zijn koeling en optimale ventilatie erg belangrijk. Het adiabatische koelsysteem koelt de gefilterde frisse buitenlucht af. Deze continue ventilatie zorgt voor een volledige luchtverversing meerdere keren per uur.

Wij zorgen voor de beste werkomgeving voor uw medewerkers

Adiabatische koeling werkt op basis van tweetraps indirect/directe koeling. Zo worden de temperatuur en luchtvochtigheid perfect in balans gebracht. Er wordt verse en koele lucht gecreëerd wat zorgt voor comfort en welzijn voor uw werknemers. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd.

Het systeem kan op alle soorten bedrijven binnen de grafische industrie toegepast worden. Zowel in de winter als in het voorjaar profiteert u van de voordelen van het adiabatische koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat u altijd het perfecte klimaat in uw werkomgeving heeft.

Filter stoffen zoals inkten en reinigingsmiddelen

Comfort

Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Goede ventilatie

De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

Luchtvochtigheid

Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We helpen u graag verder met eventuele vragen of opmerkingen.