Fabriekskoeling

Fabriekskoeling

Op zoek naar een efficiënte en goedkope manier voor het koelen van grote ruimtes in fabrieken? Voor een innovatieve fabriekskoeling bent u bij Addi-Cool BV aan het juiste adres! Dankzij onze adiabatische koeling kunnen wij uw fabriek op een duurzame wijze koelen en hierbij de werkomstandigheden van uw werknemers significant verbeteren. Bij Addi-Cool BV kunt u terecht voor verschillende betrouwbare koelinstallaties waarbij veiligheid, milieu en laag energiegebruik centraal staan.

Verbeter uw productieprocessen

In verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelenindustrie, grafische industrie, metaalindustrie en kunststofindustrie zijn er veel machines aan het werk om producten zo efficiënt mogelijk te prepareren. Tijdens deze productieprocessen komen er vaak veel dampen en veel hitte vrij. Dit kan negatieve effecten hebben op het welzijn van uw werknemers, en dus ook de kwaliteit van het eindproduct. De adiabatische fabriekskoeling– koeling door het verdampen van water – is uitermate geschikt als alternatief voor traditionele airconditioning en is daarnaast ook veel duurzamer. Zo is het koelsysteem voor de industrie van Addi-Cool BV tot wel 80% effectiever dan normale airconditioning en kan het leiden tot grote energiebesparingen van wel 90%!

Addi-Cool BV levert niet alleen de koeltechnieken, maar wij helpen u ook graag met het optimaliseren van het koelproces in uw werkomgeving en daarbij kosten te besparen. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de nieuwste milieueisen en proberen daar te allen tijde aan te voldoen. Zo helpt Addi-Cool BV u bij het realiseren van prettige temperaturen en uitstekende luchtvochtigheid voor een stabiel productieproces en welzijn en comfort onder uw werknemers.

Advies op maat op het gebied van uw nieuwe fabriekskoeling?

Dankzij de jarenlange ervaring van Addi-Cool BV op gebied van koelsystemen weten wij wat het beste bij u past. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project. Neem snel contact met ons op en wij geven u graag een advies op maat!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf