Duurzame koeling industrie

Duurzame koeling industrie

Op zoek naar een efficiënte en goedkope manier voor het koelen van grote ruimtes in de industrie? Voor een innovatieve en duurzame koeling industrie bent u bij Addi-Cool BV aan het juiste adres! De koeltechnieken van Addi-Cool BV zorgen voor het juiste klimaat in uw werkomgeving. Bij Addi-Cool BV kunt u terecht voor verschillende betrouwbare koelinstallaties waarbij veiligheid, milieu en laag energiegebruik centraal staan. Dankzij onze adiabatische koeling kunnen wij uw fabriek op een duurzame wijze koelen en hierbij de werkomstandigheden van uw werknemers significant verbeteren. Het gevolg: betere prestaties!

Betere koeling, betere prestaties

In verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelenindustrie, grafische industrie, metaalindustrie en kunststofindustrie zijn er veel machines aan het werk om producten zo efficiënt mogelijk te prepareren. Tijdens deze productieprocessen komen er vaak veel dampen en veel hitte vrij. De adiabatische industriële koeling– koeling door het verdampen van water – is uitermate geschikt als alternatief voor traditionele airconditioning en is daarnaast ook veel duurzamer. Zo is het koelsysteem voor de industrie van Addi-Cool BV tot wel 80% effectiever dan normale airconditioning en kan het leiden tot grote energiebesparingen van wel 90%! Hierdoor daalt de temperatuur gemiddeld 5°C tot 10°C.

De duurzame koeling industrie van Addi-Cool BV brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze manier van koelen is een duurzame manier en zorgt voor schone lucht, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse gefilterde buitenlucht. Daarnaast is adiabatische koeling een eenvoudig koelsysteem met een hoge functionele betrouwbaarheid en is het systeem ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Advies op maat op het gebied van uw nieuwe duurzame koeling industrie?

Addi-Cool BV levert niet alleen de koeltechnieken, maar wij helpen u ook graag met het optimaliseren van het koelproces in uw werkomgeving en daarbij kosten te besparen. Dankzij de jarenlange ervaring van Addi-Cool BV op gebied van koelsystemen weten wij wat het beste bij u past. Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor uw project. Neem snel contact met ons op en wij geven u graag een advies op maat!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf