Adiabatische klimaatoplossing

Adiabatische klimaatoplossing

De behoefte aan efficiënte manier van koeling neemt alleen maar toe in de toekomst, zeker omdat duurzaamheid op een steeds hoger pitje komt te staan in onze samenleving. Een traditioneel airconditioningsysteem past niet in dit plaatje. Een adiabatische klimaatoplossing daarentegen wel. Wilt u dus bijdragen aan het milieu en daarnaast uw werkplek goed koelen? Kies dan voor de efficiënte adiabatische klimaatoplossing bij Addi-Cool BV! De adiabatische koeling van Addi-Cool BV maakt continue en effectief koelen mogelijk.

De adiabatische klimaatoplossing van Addi-Cool BV brengt een aantal voordelen met zich mee. Adiabatische koeling zorgt voor schone lucht, omdat er gebruik wordt gemaakt van verse gefilterde buitenlucht. Het is een eenvoudig en zeer duurzaam koelsysteem met een hoge functionele betrouwbaarheid en is ook nog eens makkelijk te onderhouden.

Wat is een adiabatische klimaatoplossing en hoe werkt het?

Adiabatische koeling is een koelsysteem op basis van water. Dit water wordt verdampt, waardoor de luchtvochtigheid verhoogt. Deze verhoging van de luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de verdampingsenergie wordt onttrokken aan de lucht. Hierdoor daalt de temperatuur gemiddeld 5°C tot 10°C. Dit energiebesparende en milieuvriendelijke koelingssysteem werkt tot wel 80% effectiever dan een gewone traditionele airconditioning!

Bij Addi-Cool BV heeft u de keuze tussen directe of indirecte adiabatische koelingen. De indirecte vorm van adiabatische koeling verhoogt de luchtvochtigheid in het gebouw niet, omdat de gekoelde lucht via de warmtewisselaar gaat en niet rechtstreeks in de ruimte. De directe vorm zorgt wel voor een verhoging van de luchtvochtigheid in de ruimte. De luchtstroom wordt bevochtigd, waardoor de temperatuur daalt en de vochtigheid toeneemt.

Advies op maat op het gebied van efficiënte adiabatische koelsystemen?

Bij Addi-Cool BV bent u aan het juiste adres voor de beste en meest efficiënte adiabatische koelsystemen die het binnenklimaat van uw werkplek op peil houden. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis gaan wij voor u op zoek naar het juiste koelsysteem. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over onze adiabatische koeling? Neem dan snel contact met ons op!

Koeling voor industrie
NEEM CONTACT OP!

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Comfort

  Addi-cool verzorgt een prettige temperatuur wat het comfort en de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

  Goede ventilatie

  De systemen van Addi-Cool koelen met 100% verse, gefilterde buitenlucht. Dit zorgt voor het welzijn van uw werknemers.

  Luchtvochtigheid

  Addi-Cool kan de luchtvochtigheid in uw pand reguleren om een stabiel productieproces te waarborgen voor uw bedrijf